Varza cu costite de porc

de vero_closca in Porc, 22 Apr 2010 | 17078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita
  • 2 cepe
  • 1kg costite proaspete de porc
  • 100g slanina de porc
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 foi de dafin
  • putina sare de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu costite de porc:

carnea se spala,se usuca si se taie bucati potrivite.slanina se spala,se usuca , se taie cubulete mici si se pune intr-o cratita sa se prajeasca.cand e bine prajita o scoatem si in grasimea ramasa punem sa se rumeneasca costitele.cand sunt rumenite,adaugam ceapa tocata fin si lasam pe foc mic sa se inmoaie.

varza o curatam de foile vestede apoi o taiem fideluta(eu o tai mai lata) si o frecam cu sare si putina sare de lamaie si o adaugam in cratita impreuna cu 1-2 cesti apa fierbinte.acoperim cu un capac si lasam pe foc mic pana scade  putin si se patrunde varza.adaugam pasta de tomate diluata cu putina apa fiarta,foile de dafin,piper(de preferat boabe) si mai lasam pe foc 5-10minute.este delicioasa!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costite de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

madi_marin 1

22.04.2010, 17:34

mmmm....ce buuun.... imi plac toate mancarurile pe care le pregatesti..... sunt pe gustul meu...

dicarmencitta1957 1

22.04.2010, 18:39

Mmmm o bunatate,super arata,5 furculite.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca